Disney Green

Главният герой на тази прекрасна и много стойностна колекция от органичен памук е Mickey Mouse, придружен от своята вярна приятелка Minnie Mouse. С голямо удоволствие и гордост ние от Brums, в колаборация с Disney, представяме нова, модерна, много актуална и важна за всички концепция - Disney Green. Непрекъснатото ни изследване и внимание към всичко, което е екологично устойчиво, зелено и органично води до все по-добри резултати и по-голям ентусиазъм от наша страна.

Твърдо сме убедени, че всеки малък принос може да доведе до голяма промяна. Силно вярваме в това, че децата още от малки трябва да бъдат образовани в тази насока и да осъзнават важността на опазването на околната среда. Затова лично се ангажираме да допренесем за тяхното информиране чрез тази колекция. Тук по атрактивен и забавен начин отправяме посланието си към най-младото население от нашата планета Земя. На тях ние посвещаваме екологичната капсул колекция  от Disney Green, изработена изцяло от органичен памук и сертифицирана за момчета и момичета на възраст от 0 до 8 години.

В тази колекция ще намерите цветни и красиви тениски с Mickey и Minnie Mouse за момчетата и момичетата  от 1 до 8 години, както и бодита за най-малките бебета. Най-специалното на дрешките от Disney Green колекцията са влакната, от които са изработени, а именно органичен памук. Това е памук, произведен и сертифициран в съответствие със стандартите за биологично земеделие, 100% естествена тъкан, извлечена без използване на химически или токсични за почвата вещества или ГМО. Мекотата, антиалергичните характеристики и дишащата материя го правят наистина адаптивен и удобен за кожата на всяко дете.

Вижте моделите ни

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Сравнение на продукти