Условия за използване на картите за лоялни клиенти

Цел

Ние ценим клиентите си и затова искаме да Ви предложим не само качествен продукт, но и цялостно приятно изживяване, по време на посещението Ви в наш магазин - онлайн или физически. За да покажем благодарността си към тези, които решат да предпочетат нашия бранд пред останалите, сме подготвили карти за лоялни клиенти. Тези карти дават възможност на притежателите си да използват отстъпки при пазаруване от нас, да получават релевантна информация за нови доставки, колекции, промоции и да бъде чуто мнението им за направена покупка или посещение в наш магазин, защото обратната връзка с Вас е много важна за нас.

Общи условия

Картата “лоялен клиент” може да бъде получена от всеки клиент направил еднократна покупка на стойност поне 200 лв. Получаването на карта, само по себе си, не носи отстъпки! По картата се натрупват стойностите на всяка покупка и при постигане на определен оборот се отключват съответните отстъпки, които са описани подробно по - долу, в частта “Преференции”. Всяка клиентска карта разполага с индивидуален номер, който трябва да бъде сканиран при покупка от физическия ни магазин. Задължение на клиента е да предоставя картата си на продавач - консултанта преди всяка покупка, когато е във физически магазин или да въвежда номера на картата в съответното поле, когато пазарува в онлайн магазина ни.

Въвеждането на картата при пазаруване в онлайн магазина ни се случва при регистрация в магазина. Веднъж въведена регистрация може чрез е-мейл и парола може да бъде допълнена с номер на клиентската карта и на по-късен етап. Ако не желаете да се регистрирате, трябва да въвеждате номера на картата си в коментар към всяка поръчка. Приспадането на отстъпките по клиентските карти става:

  • Автоматично във физическия ни магазин.
  • Ръчно в онлайн магазина. Съответната отстъпка ще бъде начислена към поръчката Ви допълнително при изпращане на артикулите.

Картите важат само в магазините Brums Milano в България, собственост на “Ая Кидс ЕООД”, ексклузивен представител на Brums Milano за България.

Картите не могат да бъдат предоставяни на лица различни от собствениците им. Собствеността на дадена карта не може да бъде прехвърляна на лице, различно от това, на което е издадена.

Не може направена вече покупка да бъде записвана на картодържател различен от този, посочен в момента преди самата покупка.

Сумата по първата направена покупка не са маркира по картата, тъй като това е нашият начин да отсеем лоялните си клиенти.

Преференциите по картите за отстъпка не се натрупват или добавят към тези на кампаниите или други промоции на бранда, освен ако това не е изрично упоменато. 

Общите условия, включително тези за придобиване, използване и прекратяване на използването на картите могат да бъдат променяни по всяко време само и единствено от “Ая Кидс ЕООД”, ексклузивен представител на Brums Milano за България. Известяването за промени по условията е наш приоритет и ще положим необходимите усилия то да стигне до Вас, но недостигането на подобно съобщение до Вас не може да бъде тълкувано като липса на промяна на описаните тук условия. Независимо от това, на този адрес www.ayakids.bg може да видите по всяко време актуалните, към момента, условия за картите “лоялен клиент”.

Преференции

  • Отстъпка 5% от продажната цена на артикул от нова колекция, при натрупан общ оборот на картата от поне 500 лв в рамките на 1 месец /30 последователни календарни дни/;
  • Отстъпка 10% от продажната цена на артикул от нова колекция, при натрупан общ оборот на картата от поне 800 лв в рамките на 1 месец /30 последователни календарни дни/ или 1200 лева в рамките на 5 месеца /150 последователни календарни дни/
  • Отстъпка от 20% на рождения ден на едно дете на картодържателя (дата се посочва преди издаване на картата и не може да бъде променяна);
  • Приоритетно уведомяване за промоции и отстъпки, получаване на нова колекция или други активности важни за бранда и които смятаме, че биха ви интересували;
  • Вече придобитите преференции по картите не са обвързани с поддържащи покупки/суми.

Отказване от карта

Картодържател може да се откаже от притежанието и преференциите по картата по всяко време. За целта трябва да ни посети в магазин на Brums Milano в България, собственост на “Ая Кидс ЕООД”, да заяви желанието си или да се свържете с нас чрез контактната форма на адрес: www.ayakids.bg. Бихме се радвали да ни разясни и причината за отказване.

Лични данни

За целта на предоставянето и управлението на посочените преференции са нужни лични данни на картодържателите. Данните се предоставят доброволно от кандидатите за карта “лоялен клиент”. Предоставените лични данни се използват само и единствено за целите описани в условията на програмата за лоялни клиенти на Brums Milano, България. 

Данните, които трябва да ни предоставите са:

  • Трите Ви имена
  • Телефонен номер 
  • Рожден ден на дете

Всеки клиент притежател на карта “лоялен клиент” по тази програма, може да се откаже от предоставянето на личните си данни на Brums Milano в България, собственост на “Ая Кидс ЕООД”. За целта трябва да заяви това в магазин на фирмата. Отказването от предоставяне на лични данни автоматично означава и отказване от преференциите предлагани от картата.

Ние от Brums Milano в България, собственост на “Ая Кидс ЕООД”, не предоставяме личните данни на клиентите си на трети лица.

Сравнение на продукти