За нас

Brums Milano е италиански бранд за детска мода, създаден през далечната 1955г. в градчето Карнаго, разположено в непосредствена близост до Милано, Италия. Brums е световно-признат бранд, който вече 70 години се грижи за облеклото и стила на малчуганите и тинейджърите от 0 до 16 години и не спира да радва малки и големи по цял свят. Децата и тяхната искрена усмивка са най-голямото вдъхновение за Brums!


Вече трето поколение семееен бизнес, Brums поставя именно семейните ценности над всичко, като създава първокласни красиви и удобни дрешки за децата и тинейджърите от 0 до 16 години. Brums se отличава с нежните материи, уникалните италиански кройки, чаровните детайли и комфорта, който осигурява на малчуганите.

Това е бранд, който предлага прекрасно съотношение между цена и качество. Към настоящия момент Brums има над 200 моно-брандови магазина и присъствие в над 700 мулти-брандови обекта.

В Brums ще намериш, всичко необходимо за дететето - рокли, панталони, сака, ризи, жилетки, блузки, поли, спортни сетове, якета, ромпъри, оделца, аксесоари и бельо. Ние можем да ти предложим както тоалет за специалните моменти, така и ефектни и удобни дрешки за ежедневните игри и забавления. Перфектният подарък за любим малчуган вече е на ръка разстояние от вас!

Стъпихме за първи път в България, отварйки прекрасен бутиков магазин в Делта Планет Мол Варна на емблематичния 1.06.2019г.

Ако се чудите защо избрахме България за наш дом, отговорът е един - смятаме, че българските деца заслужават най-доброто. Българските деца и техните родители заслужават световно качество и дизайн.

5 причини да изберете Brums Milano

  1. Brums е за деца и родители със стил и изтънчен вкус!
  2. Brums e различният бранд, който е посветен само и единствено нa детското облекло.
  3. Всички изделия на Brums отговарят на Европейските стандарти за облеклото на най-малките, на най-ценните същества – децата.
  4. С Brums можете да сте спокойни за здравето и комфорта на децата си, защото ние поставяме именно безопасността на децата и тяхната свободата за щури игри на първо място. Нашите дрешки преминават през многократни тестове в най-престижните европейски лаборатории.
  5. Дрешките на Brums се изпират преди да бъдат пуснати на пазар и можете да бъдете сигурни, че ще устоят на многобройните замърсявания, типични за детското облекло. Защото децата са деца докато играят!

Ние избираме Brums за нашите собствени деца, защото искаме да сме сигурни, че ви предлагаме най-доброто, защото смятяме, че българските деца носят най-качествените, удобни и красиви дрешки!

Сравнение на продукти